Experimentera att göra detta superbilliga vin

Inte alla utav oss innehar råd att äga ett glas bra vin på våra bord vid våra måltider.

Men om det nu vore möjligt, skulle alla tycka mycket om att konsumera till ackompanjemang utav denna dryck.


Vinsasen finns på http://allt-fraktfritt.com/hembryggning-20/vinsatser-91/vit-druvvinsats-pa-druvpulver-30-flaskor-814.html.

Vin är en dryck som har firats efter urminnes tider.

Det är handlingar som visar att det bryggdes samt fanns med på favoritlistan allaredan när människan precis hade lärt sej att bruka sin föda.

Denna dryck rekommenderas för konsumtion av män, kvinns och pensionärer.

Det röda druvvinet i synnerhet har visat ett litet antal exceptionella egenskaper vad innefattar att avblåsa åldrande, liksom att det innehar många medicinska positiva egenskaper om de tas regelbundet alldenstund det är oerhört rikt på antioxidanter.

För dem som ej kan inhandla vin, är allt inte förlorat.

Vem som helst kan göra en skaplig vin med ingredienser från kökshyllan.

Detta kommentar kommer att exponera dig hur man gör detta.

Med lite övning kommer man att kunna göra ditt eget billiga vin som i smak kan konkurrera med de allra bästa (hmmm).
Gratis On-Line vinbok finns här. Bästa vinsatserna finns här.

Vad du behöver för ditt hemgjorda vin

En halv bägare socker

144 gram druvsaft (ca tre burkar) – se till att dessa är 100 procent druvsaft och ej har några andra tillsatser

En flaska där man kan jämföra 4 liter vätska

Två-tre reguljära ballonger

Vatten – Det rekommenderas att använda destillerat vatten, men man kan begagna ditt vanliga kranvatten för att fler avta kostnaderna

Ett stift som kommer att användas för att göra ett litet antal hål i ballongerna

Vinjäst. Men om man ej innehar det, kan vanligt bagerijäst fungera också fast smaken blir dessvärre därefter oxå.

Kolla på Internet efter att ett bra vinjäst, de kostar ej många kronor per färdig butelj.

För färskingar som behöver en del mer orientering och hjälp, skulle det vara bra om du se till att du innehar med dej en mätkopp, ett gummiband alternativt, en tratt samt flaskor

Kavla upp ärmarna samt gör dej beredd att göra vin

Ta tratten och häll efter saften i behållaren.

Häll alla tre burkar (totalt 144 gram) och häll efter i två gånger så mycket vatten.

Om man har tre burkar saft, häll sex burkar vatten.

Skaka alltihop tills blandningen blir helt homogen.

Vid denna punkt, tillsätt den halva koppen socker.

Skaka åter grundligt.

Sockret skall vara helt löst i slutet utav blandningen.

Idag tar vi jästen.

Följ instruktionerna, mixa ut jästen enligt instruktioner och få den klar för användning.

När jästen är beredd, tillsätt också denna till blandningen du har och skaka igen.

När detta har slutförts, binda man ballongen till mynningen utav behållaren.

Säkerställ att ballongen har några hål i sej innan du knyter fixerad den till mynningen av behållaren.

Det är ett speciellt sätt att binda ballongen till mynningen utav behållaren.

Det ska vara antagligen gjort samt nära (här kan du begagna snöre eller gummiband att binda med).

Insätta behållaren på en varm plats, vari den inte borde störas på minst en halv dag (12 timmar).

Vid slutet utav denna tid kommer man att höra poppande ljud av bubblor.

Detta är ett bevis på att jästen funkar väl.

När dagarna passerar (processen kan ta några 2-3 veckor) kommer ballongen att bli uppblåst med gas som genereras utav jäsningsprocessen.

Så länge ballongen blåses opp är processen igång.

Man kommer att kunna när vinet är färdigt, när ballongen töms.

Ditt vin är färdigt!

Nu behöver du tappa det makligt igenom en sil i de flaskor man önskar lagra det i.

Flaskorna ska företrädesvis inneha en mörk färg.

Stoppa in i kylskåpet samt njut efter att av ditt eget vin som kostade nästan ingenting – men det är gott!