Använd luktborttagare och sluta skämmas för dina skor!

När du går på lägenhets- och husfester måste du oftast ta av dig skorna. Många kan dock dra sig för att ta av sig skorna på grund av fotsvett. Det är ju inte särskilt svårt att räkna ut var lukten kommer ifrån. Men det är få som vet att man kan använda en luktborttagare.

Har du illaluktande skor så ska du börja med luktborttagare

Till att börja med så måste du förstås ta reda på om du har illaluktande skor. Du kanske inte alltid märker lukten själv. En del lukter är mindre uppenbara för den som går med skorna. Du kan fråga nära vänner eller familj för att få ett ärligt svar.

Om du vet med dig att det är svettlukt det handlar om då kan du använda en luktborttagare. Det är en säker spray som fungerar effektivt.

Allt-frakfritt.seHar Svettluktsdödare som spray att köpa online. Svettluktsdödaren är vanligast till sportkläder, framförallt hockey. Luktstopparen kan även används som deo och är effektiv i upp till 12 timmar.

Att behandla fötterna hjälper oftast inte

Luktborttagare

Illaluktande skor har oftast flera orsaker. Det behöver inte vara så att svettlukten enbart beror på dina fötter. Svetten kan faktiskt bli värre om du använder vissa typer av strumpor.

Andra kurer kan ha lika bra effekt, det ska ärligt sägas. Men om det inte behandlas på rätt sätt dröjer det inte länge innan problemen återkommer. Men det i åtanke tjänar du på att ta bort dålig lukt.

Den mest långvariga effekten uppstår om du både behandlar dina skor och fötter. få dän svettig doft i skor Det löser problemet. Folk kommer inte längre att undvika dig när du går i strumplästen.

Sprayen kan användas på många sätt

Det är smart att använda luktborttagareN till dina skor såväl som till dina andra kläder. Du kan börja med dina dagliga skor, sedan kan du spray vinterskorna i källaren också. Få bukt med lukten snabbt.

Med den universella luktborttagaren kan du vara säker på att den går att den går att använda i alla rum. Du använder sprayen lättast genom att spraya i luften eller direkt på det som luktar.

Det är viktigt att tänka på andra

Tänk på att inte erbjuda en luktborttagare omotiverat till andra. Det är inte alltid så att den lukt som du ogillar uppfattas som problematisk av andra. Därför ska du inte slänga fram sprayen i tid och otid. Det vill du inte göra!