Dessa är symtomen för smittats av coronavirus

coronavirus behöver inte nödvändigtvis ge några symtom. De flesta vet vad coronavirus är idag. Inledningsvis trodde man inte att barn kunde smittas av coronavirus.

Ny forskning har visat att djur kan smittan människan. Man måste inte krångla till det. Djur kan få mängder av virus som sedan kan överföras via pussar.

handsprit

Efter mötet kanske du också får en blöt puss av jycken och då kan smittan vara ett faktum. Nu är du en smittbärare. Corona är inte samma sak som influensa.

Inkubationstiden med influensa är välkänd sedan länge. Forskare säger att smittotiden för cononavirus är flera veckor. Även om du har en antibakteriell tvål så kan du smitta.

Du vet du att du har smittats av coronavirus

Det finns förstås symtom som vi nu känner till som symtom för Corona smitta. Det är relativt vanligt med feber och hosta. Då kan du ha drabbats av corona. Rekommendationen är då att man stannar hemma.

Man kan ledas att tro att man har influensa. Du kan till exempel få ont i leder och ha ont i huvudet. Man kan också bli trött. Då ska man söka hjälp. Rätt diagnos i rätt tid kan rädda liv.

coronavirus slår olika

Ingen coronavirus reaktion är den andra lik. Vissa människor kan tappa luktsinnet om de blir smittade, det händer ofta i USA. Det har vi inte sett i samma utsträckning i Sverige men kanske kommer att bli aktuellt under kommande veckor och månader.

Dessutom kan olika medlemmar av samma familj reagera på olika sätt trots att alla smittas. Symtombilden skiljer sig från olika personer.

Behöver du testa dig för att se om du har viruset?

Kanske är det dags, särskilt om du har flera symtom samtidigt? Har du cononavirus kan ett test vara bra. Rätt tips och råd är viktiga.

Det beror på hur din levnadssituation ser ut. Då kan du helt enkelt hålla dig hemma och hålla avstånd till andra. Sedan är allt åter till det normala.

Den som är smittad måste vila. C-vitamin är bra hjälp för vårt immunförsvar. Den som är smittad kan öka den dagliga dosen av C-vitamin.

Många i USA väljer att äta kolloidalt silver. antibakteriell Det säljs fortfarande i Sverige men får inte marknadsföras som ett kosttillskott längre.

Kolloidalt silver i torkad form är ofarligt. Medlet dödar alla virus. Kunderna uppskattar IONplus och Holistic.