Det är bara ett bolag som har kunnat leverera handdesinfektion i Sverige under viruskrisen

Tomflaskor, tvålpumpar och sprayers är slutsålda i hela EU. Lika svårt är det att få tag i produkter som biocider och glycerin. Corona gör att priserna stiger. coronaviruset.

allt-fraktfritt.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
En av företagens riktiga storsäljare har varit C-vitamin som pulver.

Företagen kommer inte med i söklistorna. Företaget är litet och sökmotorerna listar i stället apotek, stora företag, annonser och Youtubefilmer.

pandemi

Man de företagen har ju inga produkter hemma. Kanske står det någon flaska handsprit kvar. Det dödar inte smittan.

Alkoholfri handdesinfektion finns inte att köpa någonstans. De sålde slut fort. Nyligen godkändes desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
De förbjuds snabbt igen.

Om man använder handsprit ofta så kan man få problem med huden, det belastar också vården på sikt. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Många väljer att köpa hem ytdesinfektion i dessa tider. Likaså Smittstopp bakteriedödande tvål.

Företaget desinfektionsfabriken.com har rengöringsmedel för alla behov.com. Det är en B2B-butik men alla kan ändå beställa där.

Så det finns koncentrat för desinfektionsmedel som blandas med vatten. Det är ett bra sätt att spara miljön på.
Olika vårdföretag finns bland beställarna.

Städbolag kan få ett lägre pris per flaska genom att köpa andra koncentrat som kan spädas ut.

Företaget som har utvecklat produkterna heter Gert Strand AB. Du kan köpa tomflaskor hos företaget. De säljer sprayer också.

Firman är duktiga på att ställa om produktionen när det behövs. Koncentrat säljs i flera olika förpackningar.

Nu kan man erbjuda egentillverkat desinfektionsmedel.

Därför har man kunnat leverera så snabbt.

Trycket ökar när fler kunder beställer samtidigt. Om du köper desinfektionskoncentrat och häller det i tomflaskor som du har hemma så slipper du köpa nya flaskor. Då kan du spara upp till 70 %.

Företaget tar ständigt fram nya produkter. Ett enkelt desinfektionsbad i forma av en 32-liters plasthink är när detta kan läsas redan på marknaden. desinfektionsmedel livsmedel Du kan även använda det som rengöringsbad.

Det finns en spray för skyddsglasögon. Låt sprayen verka i 20 sekunder.

På desinfektionsfabriken.på desinfektionsfabriken.com kan du beställa allting som du behöver.

Det är ett bra coronakit.Gert Strand säger sig vara nöjd med resultatet.

Produkterna kan bara hittas genom att söka på Smittstopp.