Det behövs alltid etiketter som ser bra ut

Det mesta märks med etiketter idag. Vi är vana att läsa om produktens innehåll på etiketter. Det spelar ingen roll vilken produkt det handlar om.

etikettera

En etikettmaskin är oumbärlig för att skapa etiketter. Både företag och privatpersoner kan använda sig av dem. Med en dator och en enkel programvara är du igång. allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver.

Nu kan du göra professionella etiketter hemma

Man behöver inget tryckeri. Etiketterna som du gör kan se ut som de som säljs i butik. Du kan ju till och med lägga till streckkod om du vill det.

Via gs1.se kan du bygga egna streckkoder. Genom att ändra sifferkombinationen i streckkoden kan den bli mer hjälpsam för lagerpersonalen.

allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver för att komma igång.
Dustin har bra pris på Brother P-touch direkttermisk skrivare. Den programvara som behövs ingår.
Sök på nätet efter Epson7500G. Tänk på kostnaden per utskrift.

freelabelmaker.com eller gratisetiketter.se säljer gratis etiketter. När du har lagt in det som ska stå på etiketterna kan du skriva ut det via din färgskrivare.

På ett företag där man tillverkar olika produkter som kanske har samma typ av kartong och emballage men som behöver olika märkning så är det en fördel med egen etikettmaskin. Produktionen halkar inte efter.

Etiketter som är enkla att applicera

Då man ska etikettera många emballage så är det inte så dumt med etiketter på rulle som är enkla att hantera. Men du får inte glömma en etikettdispenser. Då är det enkelt att hålla ordning.

Du spar pengar på att göra egna etiketter.
Skriva ut det som behövs.
Du kan skriva ut precis vad du vill.
Ibland ändras ju lagar och regler, då kan etiketterna bli obrukbara.
Ibland kan limmet torka. Att kontakta tryckeriet för små ändringar kan ta tid.
Man kan snabbt be grafisk designer att göra en ny version och så trycker man upp nya etiketter som sedan kan klistras på plats.
Företag med många produkter, kanske på många språk och kanske etiketter till kunder också slipper fylla hundratals hyllplan och lagra etiketter för stora belopp.

Tänk på hur det ser ut

Hur snygga etiketterna blir beror förstås en hel del på vem som designar den. Om den som har gjort etiketten inte har någon koll på typsnitt och färger så är risken stor att det inte kommer att se så bra ut. Om du inte har tid att göra eget så kan du köpa själv.

Du behöver inte vara rädd för att det ska se oproffsigt ut. Du kan använda högglansigt papper för att höja utseendet. Det är svårt att upptäcka skillnaden.

Om du använder en Epson7500G får du färgfotokvalitet på dina utskrifter. Man kan dessutom skriva ut fler etiketter.

Etiketterna från allt-fraktfritt håller högsta kvalitet. flasketiketter De kan alltså användas i etikettdispenserar som sitter på löpande band och kanske applicerar en etikett i sekunden.

Om du har en Epson7500G kan du spara mycket pengar. Det är enkelt att lära sig att etikettera rätt. Om du använder rätt teknik så kommer du igång snabbare.

Designa snygga motiv och text som syns ordentligt

Du behöver inte vara rädd för att anlita proffs för designen av dina etiketter. Det måste se bra ut och så ska man kunna läsa vad som står. Du kan använda specialprogram vid tillverkningen om du vill. Det ger bra resultat.