Förverkliga din dröm och starta eget

När du starta eget kan du bli återförsäljare av Grönfri.

Ger du dig in i tjänstesektorn går du nästan omedelbart med vinst eftersom du säljer din egen tid. Tiden är mogen att prova idag.

Om man funderar på det så ser man att det är enkelt. Preparatet är hur bra som helst. För ett bra resultat så måste taket behandlas med jämna mellanrum. Ett enkelt företagarliv helt enkelt.

Det här är ett jobb som många klarar av och som dessutom har en stor publik. Många behöver hjälp med att få bort mossa och annan tillväxt på och omkring huset. Kan du få in en fot i branschen så är mycket vunnet.

algborttagning

Våga starta eget du också

Du behöver inte börja i stor skala. Du behöver oftast inte lägga ut mer än några hundra kronor. Byggplast hjälper förstås.

För de flesta växter tappar sin klorofyll och bladen blir vita om det kommer Bensalkonklorid, den verksamma beståndsdelen, på dem.

Är du inte höjdrädd kan du genast komma igång med detta jobb som inte bara är koncentrerat till tak. Mossa växer ju inte bara på hustak.

Om du ser att det behöver åtgärdas fler saker så kan du erbjuda dig att göra det också. Fundera också på om du inte skulle kunna erbjuda fasadrengöring som en tjänst till dina kunder. Oftast är det klart på några minuter.

Då har du breddat din inkomstbas direkt. Arbeta exempelvis med Grönfri.

Pengarna rullar in direkt. Blandningen består oftast av Bensalkonklorid. Marknaden är full av olika preparat.

Det finns starkare lösningar också. Kostnaden kan ibland bli så låg som halva priset om det blandas ut.

Det är inte billigt att takbehandla direkt. Du kommer att se att det är så. Höga kostnader är det. Om inte ROT hade funnits så hade det varit ännu dyrare.

Lägg dig lägre i pris i början. 5000 kanske + ROT och du får 10000.

Det är inte allt. Hör av dig till Påväxt-fri för att kolla med dem vad deras produkter kostar. Berättar att du är yrkesman eller yrkesman under uppstart och vill ha återförsäljarpriser.

Det finns inget krav på registrering. Deklarera på nätet. Prova företag som Frilans Finans.

Kolla upp kunden innan.Syna.se gör detta billigt. Då kan du ta betalt innan jobbet börjar.

Om pengarna rullar in så kan du bilda bolag istället. Ansvaret blir inte ditt längre. Se till att vara rätt försäkrad från början. Registrera sådant som företagsskatt och moms på verksamt.se via exempelvis e-tjänster.

Se hur det går. Den som vill jobba extra kan göra det på helgen exempelvis. En bra sidoinkomst.

Så hittar du kunderna!

För att komma igång som egen företagare behöver du nå dina kunder och det kan du göra på flera sätt. När du starta eget måste du ha en plan.

Ta hjälp av folk som kan. På nätet kan du nå ut till alla. Annonsera hos sökmotorerna.

Du kan annonsera på Blocket och i andra forum online där folk ställer frågor om hur de ska få bort mossa från tak och trädgårdsplattor. På nätet finns det mesta.

Sätt upp lappar. Det är bara fantasin som sätter stopp. Svårt är det inte. På vissa platser finns anslagstavlorna kvar. Matbutikerna har dem oftast.

Det är ett enkelt sätt att gratisannonsera på.
få bort svartmögel
Hos villaföreningar kan du erbjuda rabatt. Kolla sajter som Offerta och andra liknande utövare.

Du kan tjäna bra med pengar.

Så mycket kostar företagandet

Se över dina fasta kostnader innan du starta eget. Utrustning kan dessutom hyras eller lånas från jobb till jobb. Dra nytta av alla bidrag som finns kring företagande.

Oftast behöver du inte anställa någon i inledningsskedet.