Glycerin tar hand om det mesta

Det här är glycerinDu har säkert läst om det online. Glycerinet är en sorts alkohol som finns naturligt i fetter. Den som dricker vin känner säkert till Glycerin (Glycerol) då det är en beståndsdel i vin som ger fyllighet.

Man har upptäckt att glycerol kan ha viss effekt på musklerna vid träning, därför har fitness-branschen börjat med detta. Vegetabilisk glycerin används dock av flera kundgrupper än träningsfanatiker.

Du vet väl att du kan använda glycerol i din vardag?

Den glycerol apoteket säljer är säker att använda men man får förstås inte så mycket. Glycerol säljs dock billigare på nätet.Köp hos allt-fraktfritt.De säljer billigare. Men kom ihåg köp endast glycerin som är godkända.

Glycerol kommer i många olika varianter.

Visste du att du faktiskt kan få bort en envis fläck med glycerin? vegetabilisk glycerin köpa Precis som med andra fläckborttagare så ska du behandla fläcken med glycerinet en bra stund innan du drar igång tvättmaskinen. Man brukar säga att en timme före ger bäst resultat.

Det går också att användas för hobby. Gör en egen snöglob med glycerolen som en viktig ingrediens. Många minns säkert barndomen där man blåste såpbubblor, om du blandar i glycerinet får du större bubblor. Det här gör verkligen susen!

Ett helt naturligt ämne som man ska använda på varsamt sätt

Det ska sägas att det här är ett ämne som faktiskt finns i vår kropp och du kommer att se att glycerinet används flitigt i hudvårdsprodukter. Läs på din hudkräm, kanske finns det i din innehållsförteckning.

Om man vet vad man gör kan man kombinera glycerin med andra gynnande produkter. Ibland händer det att man hör rapporter om magont, men det är oftast överdrivet. Du kan köpa glycerolen-preparat med gott samvete.

Du vet väl att glycerol finns för invärtes bruk också? Det är viktigt att man har koll på vad man stoppar i sig.

Hemmagjord hudvård som fungerar

såpbubblor

Glycerin är ett bra ämne om man vill göra egna produkter för hudvård. Om du gör egna glycerinprodukter så spar du mycket pengar. Det kan ju vara värt att testa, det som blir kvar kan man ju använda att ta bort fläckar med.