Gör egen julmust som är nyttig med läskmaskin

I jul vill vi dricka julmust. Problemet är bara att vi får släpa hem mycket plastflaskor från butiken.

Men nu finns läskmaskinEN. Att du är med och skyddar miljön är extra bra.

sodastreamer

Hemläsk är bäst för den som gillar koncentrat. Den främsta är kanske att du på detta vis får en mycket godare läsk. Blanda smakerna som du vill för att få en smak som passar dig. De är standardmässigt utformade vilket gör att de kan användas tillsammans med alla läskmaskiner.

Du har aldrig smakat en godare julmust

När du köper Aromhusets läskkoncentrat för julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Det enda du behöver är en flaska med smaken. En halvliter essens ger 12,5 liter kolsyrad julmust. En mildare smak gör att patronen räcker längre.

Få ut det mesta av dina smakessenser

Det är inte bara julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan göra slush också. Eller så kör du på cola smak om du tycker att julmust och slush inte går ihop.

När du väl börjat göra egen läsk upptäcker du snabbt hur roligt det är. Sodastreams smaker är varierade och du kan kombinera dem, i princip, som du själv vill. Kanske vill du prova julmust och vanilj.

Eftersom du gör egna smaker får du unik smak. Dessutom så kan du räkna med att den är nyttigare på så vis att du drar ner 80% på socker och på andra onödiga ingredienser. Läskmaskin De fräscha och annorlunda smakerna kommer att uppskattas i alla sammanhang.

Gör bubbelvatten som aldrig går ur tiden

Kanske är du en av dem som vill ha julmust mitt i sommaren? Eller du kanske inte gillar bordsvattnet som finns att köpa? Det ändrar du med läskkoncentrat.

Du kommer dessutom inte att tröttna. Den kan hela tiden byta smak och så kan du variera styrka så att det blir mer eller mindre läsk eller mer eller mindre smaksatt vatten.

Välj rätt smak

Passa på att köpa hem ett gäng smaker när du beställer din läskmaskin. Det kan vara klokt att variera lite. Ska du ha barnkalas eller fest? Planera därefter.

Du får billig läst som smakar bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer flera varianter av Aromhusets läskkoncentrat.

Du bestämmer själv hur du vill mixa.Det blir god dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar gott och inspirerande.