Hur får du hem sockerfri Indian tonic på enklaste vis?

Hur får du hem sockerfri Indian tonic på enklaste vis?

Använd Tonic water för att blanda cocktails, som måltidsdryck eller för att bara dricka det ibland – allt fungerar lika bra. Det är trist om det är slut på tonic i butiken när du är sugen. Men har du essens och kolsyremaskin kan du lätt blanda din egen.

Det är mycket populärt med sockerfri läsk men som du känner till är sockerfri tonic inte alltid en hit. Om den inte smakar som den vill, kanske du ändå inte vill dricka den – trots att den är bättre för din hälsa. Du vill ju inte att din gin och tonic inte smakar gott, för du vill ju kunna njuta av den.

tonic

Ett tips tips är att försöka undvika läsk som sötats med sådant som cyklamat, acesulfam K, stevia, aspartam, fenylalanin och sackarin. Det skall vara sötningsmedel som är gjort av socker för att smaka bra, Aromhuset är ett bra exempel. Det är dessutom prisvärt. En flaska ger 12,5 liter läsk, vilket är 55 procent mer.

Det är så lätt att göra din egen sockerfri Indian tonic i kolsyremaskinen

Med hjälp av en kolsyremaskin tillverkar du enkelt ett mycket gott Tonic water. Detta oavsett om du vill ha vanligt tonic vatten eller om du är ute efter tonic zero. Med hjälp av en bra kolsyremaskin behöver du inte köpa hem kininhaltiga drycker från till exempel Schweppes.

Om du vill göra en supergod gin och tonic, så börjar du med att göra din egen Tonic Water Indian. Njut av en god SOCKERRFRI INDIAN TONIC men slipp sockret. Du behöver inte oroa dig för hur det ska smaka om du väljer rätt essens för sockerfri tonic – för det blir alltid gott.

För den rätta känslan – gör Zero Indian Tonic med hjälp av din egen kolsyremaskin. Trots att du tycker om vanligt socker så känner du till att det inte är så nyttigt. Om du får dåligt samvete tycker du kanske inte att det smakar så gott?

Så här gör du ett smarrigt Tonic water med din läskmaskin

Gör så här för att få ett gott och sockerfritt Tonic water med kolsyremaskin. Det viktiga är att köpa rätt essens för Zero Indian Tonic.

Har du väl hittat en en god essens för sockerfri Indian tonic kan du koppla av. Nu behöver du bara följa instruktionerna och blanda vattnet och smakessensen. Tillsätt inte för mycket smaksessens, men inte för lite heller.

Du kan förstås blanda drycken efter eget huvud också, om du vill ha en svagare eller starkare dryck? Men när du är ny i gamet är att det bäst att följa instruktionerna, eftersom de är korrekta.

Se till att alltid ha tonic hemma så att du kan blanda en GT

Stå inte utan groggvirket då du behöver det! aromhuset Det kan ju hända att du plötsligt får anledning till att sno ihop en god drink och då är det inte dumt att kunna använda bra essens för sockerfri Indian tonic. Glöm inte att köpa essenser till din kolsyremaskin så att du kan bjuda goda vänner på läsk eller en spännande drink!