Just nu kan det vara slut handsprit på apoteket då kan det vara svårt att få tag på desinfektionssprit

Många drabbades av panik när smittan kom till Europa. Handsprit på apoteket ska inte vara ditt förstahandsval. Desinfektionssprit har lurat många. Coronaviruset klarar av handspriten utan problem.

Handsprit på apoteket är inte nödvändigtvis det bästa valet

Oftast finns det mycket bättre alternativ till handsprit apoteket. Faktum är att desinfektionssprit inte nödvändigtvis fungerar så effektivt som man kunde hoppas.

handsprit

De som ofta använder handsprit får problem med huden. De personer som ofta använder alkohol som rengöringsmedel vittnar om att de får torra händer efter en tid.

Folk köper det trots att de vet att det inte genererar rätt skydd. Om du verkligen vill ligga steget före så kan du köpa en skonsam antiseptisk tvål som dödar alla virus på riktigt.

Den alkoholfria bakteriedödande desinfektionen får högt betyg av flera användare. Katjonisk handdesinfektion är bra att ha till hands oavsett om folk omkring dig uppvisar influensa symtom eller inte.

Glöm inte att tvätta händerna

För dig som bor ensam eller med en partner är det kanske inte så svårt att hålla smitta utanför dörren. Du kan även prova att använda den antibakteriella sprayen.

Svårare blir det om du har barn hemma. Om de går i skolan trots att det råder pandemi i Europa finns risken för att de kommer hem med virus. Ta det lugnt. Upparbeta bra rutiner för handtvätt och lär dina barn.

Byt dina kläder mer frekvent, det gäller även barnen. Det är bra om man har kläder för inomhusbruk. Kläderna är nog inte smittade då. Prova att ha kolloidalt silver på kläder som kommer utifrån.

Sprayen är säker att använda på livsmedel. Coronaviruset har ingen chans. Kunderna gillar IONplus och Holistic extra mycket.

Om du vill ha en god ytdesinfektion så kan du spraya

Rengör även ytorna på jobbet. Med ytdesinfektion håller du viruset borta. Har du en balkong kan du ta ut alla kassar dit och sedan desinficera varorna innan de plockas in i köket.

Fler än du kan ha nytta av den antibakteriella sprayen. Se till att du inte får slut på handtvål. Många har bara tvål i badrummet. Det är också bra att ha handtvål i köket. HANDSPRIT FRÅN APOTEKET kan inte ersätta det.