Kan man använda sig av askorbinsyra för att bleka håret?

Du kanske redan känner till askorbinsyra? Men kan man verkligen bleka håret så? Det går alldeles utmärkt men askorbinsyran ger oftast inte samma effekt.

köpa

Den som har känsligt hår ska använda mindre av medelet

Att byta hårfärg alltför ofta sliter på håret det kanske du har märkt. Om man vill så kan man köpa askorbinsyra för att justera lite i de toner som man redan har.

Askorbinsyra hår kan behandlas med sliter absolut inte på håret såsom helt vanliga färgningsmedel gör. Så även om det låter lite galet att bleka håret med c vitamin så kan det faktiskt vara en bra sak att göra då man vill undvika onödigt slitage.

Då blir håret grönt

Att få grönt hår är inget vidare. Det här kan bero på lite olika saker. Klor kan i många fall göra att håret skiftar färg. Med lite askorbinsyra så kan du lösa det. Det återställer din naturliga hårfärg.

C-vitamin har många oupptäckta användningsområden

Du kan behandla mycket mer än bara hår med askorbinsyra. Med c vitamin mat så mår man bra.

Vad hjälper c-vitamin mot? C-vitamin stärker immunförsvaret.

Men det finns mer att hämta från denna smarta produkt…

Att ha en vacker hy är idealet för många

Om du köper c-vitamin i pulverform så kan du behandla hyn lättare. Du behöver bara använda en nypa askorbinsyra. Detta gör du innan du lägger på smink. Resultatet blir att du får en välmående hy.

Hos allt-fraktfritt.se hittar du det du behöver.Askorbinsyra kan användas invärtes och utvärtes.

Man kan alltså askorbinsyra köpa av flera olika anledningar. Användningsområdena är många. Askorbinsyra C-vitamin livar verkligen upp. Denna produkt behövs i alla hem.

Det är viktigt att askorbinsyran håller en bra nivå. Om den blivit gul så är det bara att köpa nytt. Den kostar inte mycket pengar.