Många svenskar upptäcker fördelarna med Grönfri och Prickfri

Medlet fungerar mot mossa och algväxter. Numera kan du använda dig av en rad olika produkter för takrengöring och på trädgårdsplattor. Grönfri och Prickfri är två mycket intressanta produkter från företaget Jape.

Grönfri och Prickfri har oöverträffad verkan

Jape är det som har producerat Grönfri och Prickfri. Använd medlet på mikrobiell påväxt. Du löser produkten enkelt i lite vatten.

Vissa väljer att blanda mixen med Bensaltensid själv också, men det rekommenderas bara i de fall då du vet vad du gör. Blandningen säljas i flytande form. Spä ut koncentratet innan du använder det.
Spä ut den så att det räcker till det du ska använda lösningen till. Dessa 6 liter kostar då mindre än att köpa 5 liter 8%-ig lösning av något varumärke.

Firmor som arbetar med takrengöring använder oftast en 25-procentig lösning av Bensalkonkloridmedlet. Om man räknar på det blir det nästan billigare att blanda till medlet på egen hand, om man vet hur man gör.

ta

Vill man köpa konkurrerande produkter med samma styrka är Påväxt-Stopp ett tips. Det är samma medel men till en billigare peng. Variationerna i pris kan vara stora, ibland skiljer det så mycket som 1/5. 20% billigare.

Använd produkten i rätt styrka på dina plattor i trädgården. Procentsatsen avgör, inte märket.

Två produkter som ger samma fina resultat

Prickfri och Grönfri är i grund och botten samma produkt för de har samma innehåll. Verkningsgraden är ändå lite olika. Hur mycket en produkt är utspädd varierar, från produkt till produkt.

Bäst resultat får du när du rengör så ofta som du kan

Tänk inte bara på kostnaden. tak rengöring Prickfri ska ju hjälpa dig med städningen. Det blir fint vare gång.

Slarvar du med rengöringen så spelar det ingen roll vilket medel som du använder. Du kanske till och med vill boka in i ditt eget schema när du ska behandla påväxt med det medel som du har valt. Det är enklare att hålla koll på tiden då.

Ett tryggare sätt att städa på helt enkelt

Tänk på att du får koncentrat då du köper Grönfri och Prickfri och att det är viktigt att använda medlen på ett säkert sätt.

Använd rätt skyddskläder när du arbetar med produkten. Det kan vara bra att använda munskydd för att skydda mun och hals. Skyddsglasögon är en säkerhet man inte bör avstå.

Produkter som Prickfri ska användas säkert helt enkelt. Då är du förberedd.

Taket kan vara halt så tänk på att använda ett par stadiga skor. Medlet kan användas året om.