Många vill ha handsprit på apoteket just nu därför kan det vara brist på desinfektionssprit just nu

Många svenskar har fått upp ögonen för den nya smittan på senare tid. Flera har redan köpt handsprit på apoteket. Fortfarande är det många som tror att desinfektionssprit är det bästa som man kan köpa. Det gäller särskilt mot corona.

Finns det alternativ till handsprit på apoteket som kan fungera lika bra?

Det finns helt klart alternativ till den handsprit apoteket säljer och du kan få bättre lösningar om du väljer andra produkter. Många har fått uppleva att desinfektionssprit inte har fungerat som man trott.

bakteriedödande

De som ofta använder handsprit får problem med huden. Handsprit kan vara obehagligt att använda i längden.

Folk köper det trots att de vet att det inte genererar rätt skydd. Den antiseptiska tvålen är mycket mildare mot huden.

Du kan köpa alkoholfri bakteriedödande desinfektion som är gjord för att vara effektiv och enkel att använda. En katjonisk handdesinfektion ger ett bra skydd.

Kom ihåg att alla i ditt hushåll måste hålla händerna rena

Om du inte bor tillsammans med någon så kan det hända att du har ett bättre skydd mot smitta. Med en antibakteriell spray får du ett extra skydd.

Om du har barn är det en annan sak. Om de går i skolan trots att det råder pandemi i Europa finns risken för att de kommer hem med virus. Tänk efter före. Barn måste lära sig att tvätta händerna genast då de kommer hem.

Det är också smart att både vuxna och barn byter kläder. Det är en god vana att ha inomhuskläder. De har inte smittan. Om du vet att kläderna har exponerats så kan du spraya bakteriedödande spray på dem.

Sprayen är säker att använda på livsmedel. Coronaviruset har ingen chans. Bästa fabrikat är IONplus och Holistic.

Sprayen är mångsidig, den kan användas som ytdesinfektion

Utöver noggrann handtvätt är det viktigt att se till att ytor i ditt hem och på jobbet är rena. Det du köper med hem kan ha viruset på sig. Matkassarna kan ha viruset på sig.

Den antibakteriella sprayen kan användas av alla. Se till att du inte får slut på handtvål. Tänk inte bara på badrummet. Ett kök måste ha en bra tvål. Det är bättre än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.