Många vill ha handsprit på apoteket just nu därför kan det vara brist på desinfektionssprit just nu

Det blir allt svarare att undvika det nya viruset, även i Europa. Det är många som fortfarande går på myten om handsprit på apoteket. Det finns bättre val än desinfektionssprit. Man har kunnat visa att handsprit inte hjälper mot det nya viruset.

Du känner väl till att du kan välja andra varor än handsprit på apoteket?

Oftast finns det mycket bättre alternativ till handsprit apoteket. Faktum är att desinfektionssprit inte nödvändigtvis fungerar så effektivt som man kunde hoppas.

handsprit

På senare tid har det tagits fram tvålar som är mycket effektiva mot både bakterier och virus. Många upplever handsprit som obehaglig efter en tid.

Det är knasigt att folk rusar till butikerna för att köpa handsprit som inte fungerar. Den antiseptiska tvålen är mycket mildare mot huden.

Den alkoholfria bakteriedödande desinfektionen får högt betyg av flera användare. Katjonisk handdesinfektion är bra att ha till hands oavsett om folk omkring dig uppvisar influensa symtom eller inte.

Det är extra viktigt att tvätta händerna just nu

Om du inte bor tillsammans med någon så kan det hända att du har ett bättre skydd mot smitta. Mycket är vunnet med en bra antibakteriell handtvål.

I hem där det finns barn är det inte lika självklart. Det är vanligt att barn som går i skolan blir smittade av varandra. Då gäller det att vidta åtgärder. Barn måste lära sig att tvätta händerna genast då de kommer hem.

Byt dina kläder mer frekvent, det gäller även barnen. Ta inte ytterkläderna med in. Dessa är utan smitta som kommer utifrån. Du kan använda kolloidalt silver på kläder som har varit ute.

Sprayen är säker att använda på livsmedel. Då dödas virus och bakterier och silvret är ofarligt att äta, är ett kosttillskott i många länder och används då mot coronaviruset. Bästa fabrikat är IONplus och Holistic.

Spraya med antibakteriell spray för att få god ytdesinfektion

Rengör även ytorna på jobbet. Du kan bruka ytdesinfektion för att se till att viruset inte följer med hem. Ta ut kassarna på balkongen först.

Den antibakteriella sprayen kan användas av alla. Tvål ska finnas överallt där du tvättar dig. Tvål ska inte bara finnas i badrummet. Glöm inte bort att köpa till köket. Tänk på det istället för att köpa HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.