Med antibakteriell spray kan du desinficera mer än dina händer

Köp gärna hem en antibakteriell tvål. Coronaviruset överlever handspriten utan problem. Tvål är oftast bättre än handsprit. Det kan ändå vara värt att köpa hem antibakteriell spray.

Den bakteriedödande spray kan användas till det mesta. Det här är absolut inte istället för handtvätt som du måste fortsätta med för att få ett gott virusskydd. Investera gärna i en antiseptisk tvål.

Virus är ofta luftburna och kommer in överallt. Coronavirus kan överleva på plastföremål i tre dagars tid. antibakteriell spray är ett mycket bättre skydd än vad folk tror.

Bakteriedödande spray – så fungerar det

En bakteriedödande spray har många användningsområden. Sprayen dödar virus och bakterier snabbt och enkelt. Alla tänker inte på handtagen.

Föreställ dig att du har rena händer sedan tar du i ett smutsigt handtag då måste du tvätta händerna igen. Nu är det ett allvarligt läge. Ibland kan man ledas att tro att man har vidtagit alla försiktighetsåtgärder som finns men det har man inte.

Genom att använda ytdesinfektion så kan du minska risken. Använd handskar om du är ute. Om vi har en pandemi så är det extra viktigt att använda handskar.

Använd en bakteriedödande spray

Du kanske tror att spray med handsprit kan användas överallt. Idag vet man att handspriten inte skyddar mot allt. Då bör du istället gnida in ytorna med en antibakteriell ytdesinfektion som bevisligen fungerar!

En antibakteriell spray är lätt att använda. Gnid inte in sprayen på händerna. Du kan spraya på de flesta ytor.

desinfektion

Man vet aldrig när den bakteriedödande spray kan användas. Applicera produkten på handtaget före du öppnar dörren.

Överdriv inte

Folk omkring dig har influensa symtom och du är orolig. Det är viktigt att använda produkterna på ett sparsamt sätt. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen.
Smittstopp är ett känt varumärke som många väljer att köpa. Köp det online idag.