Med antibakteriell spray kan du desinficera mer än dina händer

En antibakteriell tvål kan göra underverk. Många oroar sig för att handspriten ska ta slut. Har du en bra handtvål behöver du inte söka med ljus och lykta efter desinfektionssprit eller handsprit. Men det kan vara klokt att också investera i en riktigt bra antibakteriell spray.

Om du vill döda bakterier snabbt och enkelt så ska du köpa en bakteriedödande spray. Men det är inget substitut för handtvätt. Inget hem är komplett utan en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Virus är ofta luftburna och kommer in överallt. Man vet nu att coronaviruset kan överleva i flera dagar på plast. Med en antibakteriell spray har du övertaget.

Snabbt skydd med bakteriedödande spray

Den bakteriedödande spray ger ett bra grundskydd. Den kommer att döda virus som finns på bord, stolar, bänkar och handtag. Glöm inte att spraya dörrhandtagen.

Tänk dig att du står och gnider in dina händer med desinfektionssprit för att sedan öppna en dörr som en Corona-smittad person just har tagit i. Nu är det ett allvarligt läge. Kanske kliar du dig i ökat också.

Risken minskar med ytdesinfektion. Om du går ut så ska du använda handskar. Det är extra viktigt vid en coronasmitta.

Handsprit mot virus eller en bra bakteriedödande spray på handtagen

Du kanske tror att spray med handsprit kan användas överallt. Handspriten dödar inte alla virus. Då bör du istället gnida in ytorna med en antibakteriell ytdesinfektion som bevisligen fungerar!

Bäst resultat får du med en antibakteriell spray. Gnid inte in sprayen på händerna. Du kan spraya på de flesta ytor.

handdesinfektionsmedel

Gå aldrig ut utan bakteriedödande spray. Det är bara att spraya på handtaget innan du öppnar dörren.

Med en riktigt bra antibakteriell produkt behöver du inte överdriva

Det är inte konstigt om du är orolig just nu. Det är viktigt att använda produkterna på ett sparsamt sätt. Få in en bra rutin och använd antiibakteriel handtvål och bakteriedödande spray flera gånger per dag så räcker det gott och väl!
Smittstopp är ett känt varumärke som många väljer att köpa. Köp det online idag.