Med Yocoair spray blir vardagen lättare

Dålig lukt kan vara besvärande. Lukter som svett är ju helt naturliga men det betyder inte att vi måste dras med dem. Om du köper Yocoair spray så är dina svettproblem ett minne blott. Detta är en ny typ av luktborttagare som kan dölja dålig lukt.

sko

Det fina med den här typen av spray är att den är helt naturligt. Det är mineralsalt och vatten som är hemligheten. Sprayen är så enkelt att applicera att den kan användas av hela familjen. Barn har ju en tendens att dra till sig lukter. Även skor, kläder och husdjur kan lukta ibland, luktborttagaren har därför många olika tillämpningsområden.

Luktborttagaren är så skonsam mot huden att den även kan användas som deodorant. Fungerar i 10-12 timmar. Trots detta har den full styrka och effekt mot dålig lukt, mildheten kommer av att det är livsmedelsgodkända ingredienser.

Så använder du Yocoair spray på bästa sätt

Den pedagogiska utformningen gör att Yocoair spray kan användas av alla. Det är bara att plocka fram flaskan när du tycker att det luktar illa. Självklart kan du även denna luktborttagare för att spraya i luften. På så vis kan den även användas i badrummet.

Fräscha upp dina skor. Det kan vara det enda som biter på svettlukten. Man kan inte tvätta alla skor. Men sprayen löser problemet lekande lätt. Det är något som alla blir glada av!

För de extra svåråtkomliga områdena finns även Svettluktsdödaren Spray att köpa från allt-fraktfritt.seoch även i vissa sportbutiker.

Ta bort den dåliga lukten

Stank ska inte behöva uthärdas. ta bort kattkiss lukt Vissa tycker att det är svårt. Nu behöver du inte längre slänga dina kläder efter säsongen. Det är bara att spraya på med Yocoair spray, Luktstopparen eller Svettluktsdödaren och se fram emot neutral luft.

Kanske tar du bort lukt på andra sätt. Ett vanligt tips är att lägga en bit kol i skon. Det kan leda till missfärgningar av skon. Du får problem oavsett vilken kolmetod du väljer att använda.

Men sprayen ger inte problem. Sprayen fungerar även bra på resande fot. Årets olika årstider kan föra med sig olika överraskningar. Om du använder Yocoair spray är du förberedd var du än är.

En luktborttagare är perfekt att ha med sig i bilen

Om du sätter dig i bilen är det inte kul om det luktar gammal banan. Genom att ta bort sådant som luktar har du kommit långt. Om du städar bilen varje gång du använt den blir det mycket mer angenämt.

Om det inte skulle fungera vet du ju att du alltid har luktborttagaren att ta till. Det kommer att göra luften behagligare igen. Om du ska använda doftprodukter för bilen så är det smart att börja med att ta bort dålig lukt med Yocoair spray eller liknande produkt.