När du behöver grape tonic som groggvirke för festen

Det är tid för gästerna att anlända och ni har inte alla ingredienser på plats. Då kan hända du vill ta till drastiska metoder och hälla i ren vodka? Om du har en Sodastream läskmaskin och läskkoncentrat så kan du göra bästa drinkarna någonsin.

Blanda drinkar med grape tonic och din Sodastream läskmaskin

Men din Sodastream är verkningslös om du inte har alla ingredienser på plats. Det måste lösas tidigt. Agera aktivt.

läsk

Du kan använda essenser som smaksätter läsken. Du kan få ihop riktigt goda smaker. Allt som behövs är maskinen.

Var förberedd. Hör med gästerna vad de vill dricka. En del vill kanske ha grape tonic andra cola. Lev upp till förväntningarna utan att ha kylen full.

Prova till exempel Aromhusets Indian Tonic. Prova att blanda hälften Tonic och hälften sockerdricka.

Se till att du även har barnvänliga alternativ

Med grape tonic essens blir drinken alkoholfri. De passar alla som inte vill dricka alkohol.

Läskmaskinen kan även mixa cola och julmust. Om du har fler smaker hemma så blir utbudet större. Det är betryggande att veta att läsk som är gjord i en Sodastream är mer hälsosam.

Essenser finns att köpa via allt-fraktfritt.se. Aromhuset fuskar inte med sina produkter.

Det är bra att ha en extra kolsyreflaska hemma. Så fort man behöver kolsyran är den slut. AGA kan inte riktigt konkurrera med de etablerade märkena på läskmarknaden. Du kan köpa deras produkter hos Rusta.

Läskmaskinerna kan seriekopplas via särskilda inkopplingar. Då slipper man byta kolsyreflaska så ofta och det blir ännu billigare.

Våga experimentera och skapa helt nya drinkar

Låt kreativiteten flöda och smaksätt vatten på flera nya sätt. Du kan kombinera hejvilt. Du lär dig vad som passar. Du kan också googla efter tips.

Viss sprit passar bättre med vissa smaker. Du kan ändra smaken på vin också. Du kan göra vanliga viner till mousserande.

Om du ska göra bål kan läskmaskinen hjälpa dig. Det kan du skapa på ett så kreativt och roligt sätt med dina essenser. Du får rätt färg och en perfekt smak. kinin läsk Dessutom så är det lätt att fylla på bålet då det tar slut. Du kör bara en ny vända med läskmaskinen med önskad smak.

Du kan bygga ett eget sortiment. Med essenserna förberedda förlorar du ingen tid. Det kan bli en spontan groggfest. Det kommer att bli en dundersuccé.