Prova sko lukt spray i dina favoritskor

Har dina skor varit med ett tag? Nu kan du få bort fotsvett med den unika sko lukt spray. Det är ett problem som förekommer ofta. De allra flesta drabbas med jämna mellanrum av skosvettlukt!

Så enkelt snabbt och enkelt får du bort svettlukten

få

Vissa skor tål ju inte att tvättas då passar denna metod utmärkt. Fotsvett kan man mildra på olika sätt men det går sällan att helt eliminera den lukt som uppstår av vanlig användning. Nu kan du använda sko lukt spray istället för att tvätta skorna.

När det handlar om dyrare skor som absolut inte får kastas i tvättmaskinen så är det fantastiskt att kunna använda en spray som Luktstopparen Spray eller Svettluktsdödaren Spray eller liknande. Det fixar biffen. Men den kan ju inte ta bort lukt som beror på att strumporna inte är rena.

Hos allt-fraktfritt.se finns både Luktstopparen och Svettluktsdödaren. en produkt som stoppar dålig lukt från golvbrunnar.

Med bättre hygien kommer också god lukt

Det kan ju vara så att det är hygienen som gör att skorna luktar. Du bör byta strumpor varje dag. Om du använder sko lukt spray tillsammans med svettiga strumpor så kommer du inte att märka någon förbättring.

Om du använder rena strumpor blir luktborttagning mer effektivt. Välj rätt material i dina strumpor. När det handlar om svett så är bomullsstrumpor det bästa. Bomullen kan absorbera svetten på ett bra sätt.

Använder du tygskor – så får du bort svett

Tygskor brukar gå bra att tvätta i maskin, då försvinner också lukten. Om din tvättmaskin är av nyare modell kan du prova det. Men kom ihåg att färgen kan blekna.

Om du vill ta det säkra före de osäkra så kan du använda sko lukt spray. Den typen av luktborttagning fungerar bäst.

Tänk bara på att välja en spray som inte innehåller kemikalier som kan vara farliga för din hälsa. Luktstopparen spray består av livsmedelsgodkänt mineralsalt och ultrarent vatten. Man kan spraya under armarna utan att det irriterar. Den är effektiv i 10-12 timmar.

Rengör skorna ofta

Behandla så ofta du kan för att slippa lukten. Hur ofta du får spraya beror på hur stark fotsvett du har. Kontrollera om allt är som det ska. Behandla när det luktar.

Spraya innan lukten tar överhanden. dålig doft i tvättmaskin Annars luktar det lätt för mycket. Sportartiklar är särskilt utsatta. Bara för att du är på gymmet betyder inte det att du inte kan lukta gott.