Så här enkelt har du aldrig TAGIT BORT DÅLIG LUKT förut

Fotsvett blir vanligare under vinterhalvåret när det är svårare att lufta fötterna. Vissa lider också på sommaren då sandaler utan strumpor kan leda till en lukt som är både pinsam och obehaglig.

Men det är inget att skämmas för. Idag finns det spray som du kan använda dig av för att bli av med dålig lukt. Sprayen tar bort den dåliga lukten.

få

Genom allt-fraktfritt.seerbjuder 2 luktborttagande sprayer. Luktstopparen, kan användas på kroppen. Eliminerar svettlukten i 10-12 timmar.

Det går inte att göra något åt gamla skor

Skor som är kraftigt slitna är det lika bra att kasta. Men du kan försöka att behandla dem med luktborttagare. Frågan är bara om du verkligen vill kliva omkring med skor som förvisso inte luktar fotsvett men som ändå ser sorgliga ut.

När skor blir så gamla att de inte längre har sin ursprungliga färg så är det dags att skaffa nya. Det finns ett bäst före datum för allt. Det gäller även skor. Vi rekommenderar att du bara använder sprayen till skor som du fortfarande går omkring i.

Nu kan du enkelt ta bort dålig lukt

Det finns olika sprayer för olika områden. Alla är inte hälsosamma. När du väljer en sort som Luktstopparen så kan du lita på att det inte kommer att vara farligt. Du kommer inte att skada skorna eller din hälsa.

Applicera sprayen direkt i skorna. Applicera ett lager. Sen är det klart. Vänta en stund innan du använder skorna igen så att sprayen kan verka. Sedan är lukten borta.

Därför stannar lukten kvar

Ibland är anledningarna fler till varför det inte går att ta bort dålig lukt. Det är inte ovanligt att strumpor kan orsaka en del problem. Om de är av 100 % bomull så är chansen större att du slipper lukt.

Tänk också på att byta strumpor regelbundet. Det är inte att rekommendera att använda samma par mer än ett dygn. få bort dålig doft i lägenhet Om man byter oftare så är ju chansen mindre att det luktar. Byt så ofta du kan.

Fötterna får inte heller glömmas bort. Tvättar du fina fötter också då du duschar? Luktstopparen kan även användas direkt på fötterna.

Illaluktande skor som behandlas med spray fortsätter ju att lukta om fötterna inte behandlas.