Så kan du köpa dansk citronvand

Det finns dem som gillar dansk citronvand. De vill dricka denna dryck till frukost, till lunch, när det blir eftermiddag och så till middagen. Men ofta finns den inte som läskedryck i din affär på hörnet.

Men det finns hopp för dem som gillar dansk citronvand. Åk inte till Danmark än. Du kan till och med vara kvar hemma. Det finns nämligen finfina smakessenser att beställa online.

citronvand

Smakessenser som ger dig dansk citronvand med din läskmaskin

Det är enkelt ordnat med en läskmaskin. Då kan du göra din egen läsk när du vill. Det är bara att köpa läskkoncentrat med rätt smak. Det finns till och med Pommac-smak att beställa hem. Varumärket Champis heter Fruktis som läskkoncentrat.

Klicka hem ditt exemplar av essensen dansk citronvand och njut av smaken. De är alltid färska. Den tillverkas ju direkt. Du kan överraska dina danska gäster.

Så kan du göra egen läskedryck

Du kanske funderar på att sluta äta vitt socker helt? Men så behöver det inte vara. Om du vill dra ner på sockret men inte kan utesluta läskedryck från menyn så är en läskmaskin en smart lösning.

Du väljer själv hur mycket koncentrat du vill använda. Det smakar oftast bättre än vanlig läsk. citronvand Detta trots att du på detta vis får billig läsk. Jämför så ser du.

Motsvarande produkter i handeln innehåller bara socker. Då får du bättre resultat med egen läsk. Ska det vara dansk citronvand så blir det så och inget annat!

Köp hem ett gäng smaker

Du vill ju inte att dansk citronvand ska ta slut. Gör ingen besviken utan beställ allas favoritsmaker. Du kan smaksätta ditt mineralvatten med det.

Du kan experimentera med egna kombinationer också. Det finns inget som hindrar dig. Resultatet kanske inte alltid blir bra. Du kan till och med skapa en essens som bara du känner till. Mängden kolsyra spelar också roll.

Det har aldrig varit så enkelt att göra smaksatt mineralvatten. Du väljer själv hur sött du vill ha det. Öka eller minska beroende på hur söt du vill ha din dryck.