Så kan du skydda dig mot coronavirus

Måste du jobba mitt under coronavirus pandemin? Du kan få skydd mot coronavirus även på jobbet. Alla lovar guld och gröna skogar och det är inte säkert att det fungerar.

Gå inte på myten om att handsprit är ett bra skydd mot coronavirus.

influensa

Myten har levt kvar i många år. Därför tog alla handsprit slut. Trots det är vanlig handtvätt en mycket effektivare metod.

Handtvålen ger bäst skydd mot coronavirus. Ingen alkohol behövs. Handspriten kan inte hantera några av våra mest vanliga virus.

Handspriten kan skada dig. Den dödar bakterierna men löser upp fettet i huden. Det är känt att våra vanliga virus överlever handspriten.

Dina händer kan bli mycket torra. Det naturliga fetter på händerna försvinner. Att hålla på att göra så under längre tid kan ge uttorkade händer som kanske bildar sår och hudproblem för lång tid framåt. Dessutom får du massa kemikalier på händerna.

Den katjoniska handspriten är mycket mildare mot din hy.

Köp en bakteriedödande tvål, det fungerar lika bra. En antiseptisk tvål, som tex. Många rekommenderar produkter som Smittstopp för att bekämpa corona.

Så enkelt är det att använda en bakteriedödande tvål

Handhygien är viktigt, särskilt i dessa tider. Alla kanske inte har samma rutiner för handtvätt som du har. Det känns inte roligt att vara den som tjatar men under en pandemi handlar det ju om liv och död.

Använd en bakteriedödande tvål då har du kommit en bra bit på vägen. aseptik Prata med din närmaste chef om hur ni ska göra.

Har du använt antibakteriell spray för ytdesinfektion?

Desinficera rätt för att få ett gott skydd mot coronavirus. coronaviruset är flyktigt och sprids med vinden. På jobbet måste du vara extra försiktig då du inte kan kontrollera exakt hur andra omkring dig sköter sin handhygien.

Den antibakteriell sprayen kan användas på dörrhandtag och datormöss. Din insats kommer nog att uppskattas av dina kollegor. Använd den bakteriedödande sprayen där folk tar på saker.

Många uppskattar det faktum att antibakteriell handdesinfektion nu finns som spray. Bakterier och virus bara försvinner. Produkten har en bevisad effekt mot coronavirus.