Vilka produkter fungerar mot coronavirus?

Produkter mot coronavirus är eftertraktade just nu. Det finns enkla medel att ta till. Det är viktigt att tvätta händerna.

Många glömmer att tvätta händerna!

Man har pratat länge om hur man ska lösa coronavirus. Prova antibakteriell tvål. Tvålen måste få verka länge.

Många väljer att kombinera antibakteriell tvål med en spray. 20 sekunder är minst tid som du ska tvätta händerna. Sedan sköljer du av händerna. Då behöver du inte tänka på handsprit.

Använd bara rena handdukar. Under en pandemi kan det vara klokt att använda engångsservetter för att torka händerna även hemma. Du bestämmer själv vad du ska använda.

Om du har otur så kan coronavirus finnas på jobbet

Rengör mer än bara händerna. Ibland kan du ju ta i skitiga handtag, då måste du tvätta dig igen. Om man samlas kring badrummen kan det vara extra aktuellt.

Coronavirus kan överleva på ytor i flera dagars tid. Det betyder att det inte räcker med en natt utan folk i en byggnad för att den ska vara utan smitta. Många blir hjälpta av en antibakteriell spray för ytdesinfektion. Smidigare blir det inte.

cononavirus

Behandla även sådant som du tar med dig hem. Sprayen kan användas överallt. Det är en bra produkter mot coronavirus.

Tänk på immunförsvaret

Många har börjat att äta C-vitamin. Man kan köpa det i pulverform också.
Behövs inte mer än något gram. Oftast gör det nytta långt tidigare. Rekommendationerna skiljer sig åt beroende på vem man frågar.

Kolloidalt silver är ett kosttillskott i USA men inte längre i Sverige. bakteriedödande medel Utfallet av preparatet är olika. Annika Dahlkvist skriver mycket i ämnet.
När spraya kolloidalt silver har självtorkat är det säkert att äta. Viruset dör. IONplus säljer som smör.

I TV ger Anders Tegnell goda råd, han låtsas som att allt är frid och fröjd. Till skolor och förskolor utfärdar man rekomendationer som är omöjliga att följa. Prova att hosta i armhålan.
Man vet nu att corona kan leva upp till 3 dygn. Anders Tegnell har känt till det under flera år. Näsdukar och servetter är bra att ha. Var kritiskt till tips och råd. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Hjälper handskar mot viruset?

Det finns mängder av produkter mot coronavirus. Om du använder handskar ute så har du ett bra skydd. Se till att handskarna som du köper är virustäta. Försöka att inte röra vid dig när du har handskar på. Så kan coronavirus komma in i kroppen.

Maskerna måste vara av rätt kvalitet. Det skydd som man kan köpa i handeln skyddar inte mot coronavirus. Det betyder att du lika gärna kan vira en scarf runt ansiktet eller helt låta bli.

Tänk på hur du använder händerna. Det räcker långt med vanliga handskar. Komplettera bara med att tvätta händerna.